Olivier Malek

De komst van de femtoseconde-laser bij Sirris opent de deur naar functionaliteiten toevoegen aan materialen die voorheen moeilijk tot niet te bewerken waren met een laser. Testen bevestigen dit alvast.

Marie-France Rousseau

Al sinds haar bestaan is onze organisatie voortdurend blijven innoveren en moderniseren, niet alleen in de technologiedomeinen waarin we de bedrijven begeleiden, maar ook in ons dienstenaanbod. De laatste tien jaar gebeurde dit onder de naam 'Sirris'. Dit moest gevierd worden, met een feestje en de publicatie van ons jaarverslag van 2016.

Thomas Vandenhaute

Heel wat (afval-)materialen zijn meer waard dan u zou denken. Zelfs spanen en slijpsel! Op 14 september organiseren Sirris en Agoria de workshop 'Geld verdienen aan spaanafval, hoe doe je dat?'. Ook Tom Jacobs, Sirris-expert in verspaning, levert een bijdrage.

Olivier Malek
Peter ten Haaf

De afdeling Precision Manufacturing van Sirris heeft recent haar laatste nieuwe aanwinst voorgesteld aan de industrie: voortaan staat de femtoseconde-lasermachine voor het functionaliseren van oppervlakken ter beschikking voor de bedrijven in onze machinehal in Diepenbeek.

Pascal Pollet

Kwalitatief hoogstaande producten uit plaatmateriaal maken kon M-Design Production al als de besten, de levering plannen of voorspellen bleek soms een uitdaging. Daarom besloot het bedrijf de productieafdeling en in uitbreiding het volledige bedrijf anders aan te pakken. De nieuwe wind die er sinds kort waait, heet QRM en heeft de onderneming tijdens de stapsgewijze implementatie ervan alvast geen windeieren gelegd!

Bart Teerlinck

Op 31 mei en 1 juni vonden ruim 1.000 bezoekers de weg naar de Materials-vakbeurs in het Nederlandse Veldhoven, waaraan ook Sirris met verschillende expertises deelnam. Tijdens de beurs werden verschillende presentaties gegeven, die nu online beschikbaar zijn.

Rik Vanhevel

Centexbel en Vlerick Management School organiseren in het kader van het project 'Valerie - Customer Value to Business Value', waarin ook Sirris betrokken is, een combinatie van workshops en individuele coachingsessies. De opleiding is opgebouwd rond waardedetectie, -creatie en -captatie.

Guy Claus
Bart Teerlinck

Pascal Pollet

Tijdens de masterclass op 10 oktober legt Rajan Suri,‘s werelds meest visionaire denker over doorlooptijdverkorting, uit hoe u uw doorlooptijden kan reduceren, zodat de klantentevredenheid stijgt, de kost daalt en de kwaliteit verbetert (voertaal = Engels).