Agoria genomineerd voor X2 Award

Op 11 oktober wordt in BluePoint Antwerpen de X2 Award uitgereikt, een onderscheiding voor het meest vooruitstrevende bedrijf op het vlak van gendergelijkwaardig ondernemen, work-life balance, gelijke kansen en diversiteit in al haar aspecten. Agoria werd genomineerd en is een van de kanshebbers voor de award.

De X2 Award is een initiatief van X Kwadraat, een community die ijvert voor het in kaart brengen en doorprikken van onbewuste vooroordelen, vanuit de visie dat ondernemen zijn maximale kracht vindt wanneer alle genders samenwerken. De award wil vooral een sterk bewustzijn creëren rond thema’s zoals gendergelijkwaardig ondernemen, work-life balance en andere sleutelpunten, door bedrijven en organisaties die zich voor die thema’s inzetten in de spotlight te plaatsen.

De kandidaten worden getoetst aan een breed spectrum van strenge voorwaarden en indicaties die aantonen hoe gendervriendelijk het bedrijf is op de werkvloer. Agoria is dit jaar een van de drie finalisten.

De federatie voor de technologische industrie stelde zich kandidaat omdat het de aanjager en vaandeldrager wil zijn van de technologiesector, zodat die haar evolutie richting meer diversiteit en inclusie nog kan versnellen. Een stem voor Agoria betekent dus een stap richting meer diversiteit en inclusie in de technologische industrie, een kans om onze sector vanuit een belangrijke en positieve invalshoek in de schijnwerpers te zetten.

Lees meer over de beweegredenen voor de X2 Award te gaan op de website van Agoria.

Stemmen voor Agoria kan tot eind september en doet u hier!