Al ingeschreven voor de praktische sessies in traject rond cobots?

Nu de infosessie achter de rug is, starten we op 1 september met de eerste van vier praktische sessies van de opleiding 'Innovatie-Maat: traject cobots' voor Limburgse bedrijven in samenwerking met het Innovatiecentrum Limburg en Ondernemersplatform Limburg. Inschrijven kan nog altijd! 

Deelnemers aan de sessies van 'Innovatie-Maat: traject cobots' (voor meer info zie onze eerdere blogpost) gaan zelf aan de slag om hun processen te evalueren, opties en potentieel in te schatten en een eerste beoordeling te maken. Door de cases in een kleine groep met gelijkgestemde bedrijven voor te stellen en te bespreken, zullen de ideeën verruimen en nieuwe inzichten ontstaan. 

De infosessie is ondertussen voorbij, maar geen nood, u kunt nog altijd inschrijven voor de vier praktische sessies samen via onze agenda. Deze vinden plaats in het najaar, op 1, 15 en 29 september en op 13 oktober. Let wel, om voldoende interactie te garanderen zal de deelnemersgroep beperkt worden tot een achttal deelnemers. U bent er dus best snel bij om in te schrijven!

 

 

Tags: