Als kunststoffen en composietmaterialen helemaal je ‘ding’ zijn…

… dan heeft Sirris misschien de geschikte job voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven Innovation Advisor Plastics & Composites voor het Materials Engineering-team.  Combineer je je technische expertise met een commerciële neus en kan je klanten overtuigen van de mogelijkheden om producten en productieprocessen innovatiever, performanter, functioneler of duurzamer te maken? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Onze nieuwe Innovation Advisor Plastics & Composites  zal deel uitmaken van een nieuwe te creëren innovatiecluster in de regio van Kortrijk.

Je takenpakket omvat onder meer het initiëren en ondersteunen van innovatieprojecten bij industriële klanten. Daarnaast heb je ook een neus voor het detecteren van opportuniteiten in het gebruik van kunststoffen en/of composietmaterialen bij klanten in de ontwikkeling van nieuwe producten, kan je duurzame relaties met nieuwe en bestaande klanten opbouwen en volg je nieuwe ontwikkelingen in de onderzoeks- en bedrijfswereld.

Deze job vraagt, naast een masterdiploma, om een tiental jaar ervaring in kunststoffen en composieten, liefst in een industriële omgeving, de nodige overtuigingskracht en talent in adviseren. Je hebt ook voldoende technische expertise in productontwikkeling en productieprocessen, spuitgieten in het bijzonder, om te kunnen meedenken met de klanten en tot vernieuwende oplossingen te komen.

Om bovendien te kunnen samenwerken met technologische experts uit Wallonië en Brussel, is een behoorlijke kennis van Frans en Engels een vereiste.

In ruil voor je kennis, vaardigheden en enthousiasme biedt Sirris de unieke kans mee te werken aan topprojecten in Belgische bedrijven. Je zal kennis en ervaring opdoen met de meest geavanceerde technologieën en doorbraken realiseren in samenwerking met onderzoekspartners en hightech-bedrijven. Sirris investeert in haar mensen en hun werkmiddelen. Flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling zijn dan ook zeer belangrijk. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket in overeenstemming met de functie en je ervaring. 

Zin om innovatie te helpen waarmaken in de praktijk? Meer info over de job en hoe solliciteren vind je hier!

Tags: