Als start-up schitteren in 3D-printen dankzij nieuwe dienstverlening

3D printing

Kriebelt het om iets te realiseren rond 3D-printen en bent u op zoek naar ideeën of partners? U wilt een nieuw businessidee realiseren en vraagt zich af hoe uw product kan geproduceerd worden? Recent lanceerde Sirris een dienstverlening, specifiek voor start-ups die succes willen boeken met deze innovatieve technologieën. 

De eerste productievolumes zijn voor start-ups typisch geen grote reeksen, waardoor klassieke productietechnieken niet altijd de meest geschikte zijn vanuit een economisch standpunt. Additive manufacturing kan hier wel een oplossing bieden. 

Dat Sirris zich al meer dan 25 jaar specialiseert in additive manufacturing is wellicht geen nieuws meer, maar de laatste jaren kwam ons aanbod rond deze technologieën in een ware stroomversnelling, zowel qua kennis en machines als onze dienstverlening. De expertise die we over de jaren hebben opgebouwd en ons uitgebreide machinepark stellen we ter beschikking van de bedrijven, waaronder nu ook als specifieke, nieuwe doelgroep start-ups met haalbare ideeën rond 3D-printen. Dit doen we door wat we in huis hebben rond AM te combineren met de uitgebreide knowhow rond start-ups en accelerating, die eveneens aanwezig is bij Sirris. 

Bent u zo'n start-up die wil innoveren met 3D-printen? Dan kunnen de Sirris-experts in AM u helpen! We gaan samen met u na of uw ideeën realiseerbaar zijn en we informeren, coachen en adviseren u bij elke stap in de uitwerking ervan. We helpen u de relatie beheersen tussen productietechnologie en uw businessmodel, waar bijvoorbeeld personalisatie en doorlooptijd belangrijk zijn. Dit binnen een speciaal hiervoor uitgebouwd programma, op maat van uw behoeften. 

Op onze nieuwe, Engelstalige website vindt u alles terug over onze dienstverlening om succesvol via 3D-printen een innovatief product of dito technologie te ontwikkelen en vermarkten. Zo helpen we u de ster van de 3D-printing-scene te worden.