B2B-event rond smart farming

Hoe zal de landbouwsector eruit zien over 10 jaar? En hoe zal de sector van de landbouwmachines evolueren? Precisielandbouw of ‘smart farming’ schept kansen voor innovatie en de ontwikkeling van landbouwmachines voor precisielandbouw komt in een stoomversnelling, een opportuniteit voor machinebouwers. Op 22 november leert u er alles over!

Een perfecte toepassing van slimme technologieën tilt de precisielandbouw naar een hoger niveau. Maar hoe ver reikt uw kennis vandaag? Toeleveranciers van embedded systemen stellen hun mogelijkheden voor op 22 november.

Het B2B-netwerkevent 'Smarter Farming' brengt de wereld van sensoren en robotica samen met die van de machinebouwers. Smart-farming-goeroe Marc Vanacht deelt zijn visie tijdens de keynote en verschillende toeleveranciers bieden u hun inspirerende inzichten in de mogelijkheden van precisielandbouw van vandaag en morgen.

Tijdens de workshops heeft u keuze uit drie thema's, met problematiekschets door Fedagrim en pitches door toeleveranciers: Smart Health (gezonde planten, dieren, voeding, dierenwelzijn), Smart Home (energiehuishouding, stallen, serrebouw) en Smart Vehicles (voertuigen, mechanisatie, mechatronica).

Tijdens het event is er tenslotte ruimte om gedurende anderhalf uur te matchmaken met bedrijven die lid zijn van Agoria en/of DSP valley.

Interesse? Afspraak op 22 november in Poperinge! Meer info vindt u hier!

Tags: