Digitale technologietrends in beeld op WebTomorrow

Bloovi, het platform voor de spelers in de digitale wereld, organiseert op 10 maart 2015 een internationaal topevent: WebTomorrow. Twintig binnen- en buitenlandse sprekers zakken af naar Gent om hun visie te delen over baanbrekende digitale trends, nieuwe webtechnologieën, (web)ondernemerschap en digitale cultuur. Zowel start-ups als gevestigde waarden komen aan bod. Ook Omar Mohout, Growth Engineer bij Sirris, geeft een lezing.

WebTomorrow belooft te inspireren met visionaire lezingen en waardevolle inzichten. Het zal digitale experts tonen waar de groeikansen liggen en antwoord geven op vragen als:

  • Welke webtechnologieën veroveren 2015?
  • Wat is de toekomst van het internet?
  • Wat zijn de belangrijkste digitale trends?
  • Hoe zit het met onze privacy en klokkenluiders?
  • Hoe kan je jezelf en je bedrijf sterker maken?
  • Waar liggen je individuele kansen en hoe ga je hiermee om?

Verwacht worden verschillende sprekers uit binnen- en buitenland, waaronder vicepremier en minister van Digital Agenda Alexander De Croo en Omar Mohout van Sirris, die het zal hebben over ‘hyper scalable startups’. Omar heeft op korte tijd een unieke expertise opgebouwd rond schaalbare businessmodellen. Startups zijn van nature hyperschaalbaar. Ze gaan globaal of sterven lokaal. Ze bedienen miljoenen gebruikers van over de hele wereld gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week. En dit met een heel klein team. Hoe doen ze dat? Welke hefbomen gebruiken ze? En wat is er nodig voor een bedrijf om hyperschaalbaar te worden in een digitale wereld?

Voor wie? Iedereen met een passie voor het internet of wie op zoek is naar de nieuwste digitale trends moet erbij zijn op WebTomorrow. Van marketing- en communicatie experts tot CEO's, managers, digitale strategen, webondernemers, startups en hun medewerkers, futuristen en trendwatchers,… De organisatie verwacht zo’n 700 professionals. Netwerking en interessante discussies over de laatste digitale technologietrends en -inzichten verzekerd! 

Meer weten? Alle info over dit evenement vind je hier!