Eerste grote B2B-conferentie rond digitale businesstransformatie in België

Op 10 mei brengt dit B2B-event de meer dan 1.000 aanwezige bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor hun transitietraject in contact met leveranciers van technologie, producten en diensten om deze transitie waar te maken. Ook Sirris levert een bijdrage. 

Digitale transformatie en business transformatie zijn voor heel wat bedrijven een proces van lange adem. Gepaard hiermee gaan het overaanbod en de overvloed aan informatie over de nieuwste digitale oplossingen. CEO’s, decision makers, strategists, ontwerpers, marketing managers, product managers, HR-managers en BI-architecten van zowel kleine als grote bedrijven worden daarom gedurende één volledige dag voorgesteld aan 35 verschillende digitale oplossingen. Deze worden uiteengezet door bedrijven als Avanade, Getronics, SAP, CGI, Contribute Group, Ground lion, Ikanda en meer dan 20 andere aanbieders van oplossingen.   

In tegenstelling tot heel wat traditionele beurzen ligt de focus niet op sales, maar op kwalitatieve inhoud. Sprekers zoals onder andere Bart De Groote (NMBS), Jo Caudron (Duval Union Consultancy), Isabel De Clercq (Wolters Kluwer), Jef Staes (Red Monkey Company) en en ook Nick Boucart van Sirris zullen digitale transformatie in al haar facetten toelichten. 

Meer info en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op de website van dit event.

Tags: