Hoe precies is uw productie? Doe de test!

Weet u waar u staat als het om precisie gaat? Om een idee te krijgen van het nauwkeurigheidsniveau en het verbeterpotentieel van uw productieomgeving, heeft Sirris een online vragenlijst opgesteld waarmee u dit zelf kan aftoetsen.

Sneller, preciezer, goedkoper, beter, performanter, … termen die we niet meer kunnen wegdenken in een moderne productieomgeving. Veel productiebedrijven willen hier aan voldoen of zijn zelfs genoodzaakt hieraan te voldoen als ze bij willen blijven met de anderen. Maar... hoe precies werken we ondertussen? Of kan het (nog) preciezer? Benutten we de beschikbare technologische hulpmiddelen voldoende op ons pad naar een hogere performantie en nauwkeurigheid? Is er nog ruimte voor verbetering, en zo ja, waar situeert zich die?

Om een idee te krijgen van het nauwkeurigheidsniveau en het verbeterpotentieel van uw eigen productieomgeving, heeft Sirris een online vragenlijst opgesteld waarmee u dit zelf kan aftoetsen. Na het afwerken van de vragenlijst - dit neemt hooguit 10 minuten tijd in beslag - krijgt u in uw mailbox een overzicht van potentiële actiepunten om door te groeien naar een hoger nauwkeurigheidsniveau.

Het enige dat u moet doorlopen om deel te nemen aan deze gratis scan en toegang te krijgen tot de vragenlijst, is een korte registratie. Klik hier en ontdek uw precisieniveau en -potentieel!

Tags: