ITF Brussel - geef vorm aan de technologie van morgen

We maken een geweldige vooruitgang mee op het vlak van technologie. Maar ziet u door de bomen het bos nog? Weet u welke ontwikkelingen succesvol zullen worden binnen vijf of zelfs tien jaar? Hoe de chiptechnologie verder zal evolueren? En wie u kan helpen om uw plannen te realiseren? 

Op het Imec Technology Forum Brussel krijgt u antwoorden op deze actuele vragen, antwoorden van een aantal van dé wereldexperten. En wat meer is: krijgt u de kans om deel te nemen aan de discussie en zo mee vorm te geven aan de technologie van morgen. 

Dit jaar is het thema van de ITF conferentie "Daring to take a different view - Nanotechnology in the hot seat". Samen met de sprekers en deelnemers aan de conferentie wordt nanotechnologie vanuit verschillende hoeken bekeken, worden vragen bij de huidige evoluties gesteld, en alternatieve paden om een betere omgeving te bouwen met nanotechnologie overlopen.

Als toevoeging aan de conferentie zullen dit jaar interactieve paneldiscussies plaatsvinden. Elk panel bestaat uit experten die een actueel onderwerp uit de technologiewereld bekijken vanuit verschillende hoeken. Het publiek kan meepraten via een Q&A-tool en via interactive voting.

Ook nieuw: de imec hot seats. Experten van imec zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, ideeën uit te wisselen, resultaten te tonen, alternatieven te overwegen, en te kijken of en hoe we met u kunnen samenwerken.

ITF Brussel 2016 wordt georganiseerd op 24-25 mei in de Square convention center in het hart van Brussel. Meer informatie vindt u op de website. Als u nog niet ingeschreven bent, dan kunt u dat nu doen!