Kick-off Exponential Academy, bron van inspiratie

Op 15 maart gaat de Exponential Academy van start, die jongeren wil stimuleren tot ondernemerschap en ondernemingen tot transformatie. Het is een unieke gelegenheid om twee visionaire sprekers, Brad Templeton en Peter Hinssen, aan het woord te horen over hun visie op 2030.

Exponential Academy wil inspireren, begeleiden en gaat op zoek naar nieuwe kansen en toegevoegde waarde voor mens en maatschappij. Want dankzij technologie en revolutionaire businessmodellen verandert de wereld vandaag exponentieel. Hoog tijd dus dat ook Vlaanderen exponentieel denkt en doet.

Voor de gelegenheid zijn internetpionier Brad Templeton en Peter Hinssen aan het woord over wagens zonder bestuurder, robotica, big data, biotech, blockchain, cloud computing, privacy, beveiliging, ... Nadien is er tijd voor napraten, uitwisselen van contacten, maar vooral van ideeën, goesting en kansen op samenwerking.

De kick-off vindt plaats in Xpo Kortrijk. Als lid van Sirris krijgt u bovendien korting en betaalt u slechts 90 euro.

Meer informatie over dit initiatief vindt u op www.exponentialacademy.be. Maar opgelet: enkel indien u zich als Sirris-lid inschrijft via deze link geniet u de exclusieve korting voor Sirris-leden.