Ontdek onze expertise in procesoptimalisatie, op de Kunststoffenbeurs 2016!

Eind september vindt de Kunststoffenbeurs 2016 plaats, hét event voor alle professionals uit de kunststofindustrie. De 18e editie heeft als thema ‘Van idee tot product’. Als specialist in het uitdenken en optimaliseren van producten en productieprocessen, mag Sirris hierop niet ontbreken. Zo geven we twee lezingen en stellen we ons aanbod voor op een eigen beursstand.

Bij Sirris hielpen we al heel wat bedrijven om hun productie van kunststofonderdelen te optimaliseren, met de inzet van innovatieve technieken zoals simulaties en additive manufacturing. Specialisten Hilde Krikor van Sirris en Jan Geeraert van Agoria gaan dieper in op enkele bijzonder succesvolle praktijkcases van de voorbije maanden.

Energie-efficiëntie in kaart brengen

Onze expert Luc Coppers licht een nieuwe methodiek toe om de energie-efficiëntie bij de productie van kunststofproducten te meten en te vergelijken met het energieverbruik in soortgelijke processen met andere machines. Zo krijgt een producent een objectief beeld van hoe zuinig hij vandaag met energie omspringt en hoe hij zijn verbruik omlaag kan krijgen door te investeren in nieuwe machines, beter onderhoud, bewustmaking van medewerkers ...

Wij beantwoorden uw vragen

Daarnaast pakken we uit met een eigen stand op de beursvloer. U ontdekt er alles over onze ondersteuning bij het ontwikkelen, produceren en nabehandelen van kunststofproducten. Stel er gerust alle vragen over hoe u uw eigen producten en productieprocessen kunt optimaliseren. Onze specialisten helpen u graag verder, ter plaatse en na afloop van het event. 

Niet te missen voor kunststofprofessionals!
De Kunststoffenbeurs vindt plaats op 28 en 29 september in het Nederlandse Veldhoven. Meer info over onze lezingen en het event in het algemeen vindt u op de website van de vakbeurs.

 

Tags: