Sirris en Agoria loodsen u door digitale doolhof

Ziet u het bos nog door de bomen als het over digitale transformatie gaat? Sirris en Agoria hebben samen een ‘Digital Journey Tracker’ gebouwd om uw bedrijf op de goede weg te helpen. Ontdek wat deze tool voor u kan betekenen op 5 december.

Digitaal is al wat de klok slaat vandaag en bedrijven worden om de oren geslagen met termen als 'IoT', 'big data', ‘Industry 4.0’, ‘growth hacking’, ‘blockchain’, ‘artificiële intelligentie’, ...

Wie de digitalisering slim inzet, beschikt over heel wat mogelijkheden om efficiënter te werken en meerwaarde te scheppen voor de klant en zo zijn competitiviteit te versterken. Digitale technologieën maken ook nieuwe toepassingen en businessmodellen mogelijk. 

Maar zoals zo vaak is de praktijk anders dan de theorie. Vandaag kijken heel wat bedrijven de kat uit de boom als het over effectieve stappen richting digitale transformatie gaat. 

Misschien herkent u zich in (een van) volgende vragen:

  • Wij hebben een budget vrijgemaakt om te digitaliseren, maar hoe bepalen we waaraan we dit best besteden?
  • Hoe kunnen we de technologische evolutie omzetten naar opportuniteiten?
  • Wat is interessant voor onze bedrijfssituatie en waar moeten we beginnen? 

Agoria en Sirris luisterden naar de bezorgdheden van hun leden en startten een initiatief om uw bedrijf op weg te helpen. Samen bouwden ze een Tracker dat de bomen in het bos weer zichtbaar maakt. Verschillende mogelijke digitaliseringstrajecten lichten de mogelijkheden voor verschillende types van bedrijven toe. Enkele inspirerende cases van vooral bedrijven tonen dat een succesvolle digitale transformatie niet enkel is weggelegd voor de typische voorbeelden, zoals Apple, Uber en Tesla. Deze tool stellen we aan u voor op 5 december tijdens een exclusief event in Gent.

Interesse om erbij te zijn? Lees er alles over en schrijf u in via onze agenda!

Tags: