Sirris ICT-experts sprekers op slotevent TIII

Op 18 september vindt het slotevent van het project TIII - Tastbare, Intuïtieve, Interactieve Interfaces – plaats, waarop de resultaten zullen worden voorgesteld. Ook is een demonstratie van interactieve prototypes voorzien en enkele voordrachten van toonaangevende sprekers.

Tijdens dit finale TIII-event worden, samen met de projectpartners en andere geïnteresseerden, de resultaten van het driejarige tetraproject voorgesteld.

Wat mag u zoal verwachten?

De studenten Industrieel Ontwerpen zullen hun interactieve prototypes demonstreren, die werden ontwikkeld binnen dit project. Keynotespreker is dr. ir. Stephan Wensveen, professor in het departement Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit van Eindhoven. In zijn inspirerende talk licht hij toe hoe zijn team het ontwerp van nieuwe tastbare interfaces aanpakt, meer specifiek, wanneer deze interfaces in nauw contact komen met de gebruiker bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld smart-textile toepassingen en wearable interfaces. Op het programma staan ook oud-student Industrieel Ontwerpen Alexandre De Bie en een presentatie verzorgd door Tom Tourwé en Elena Tsiporkova, experts van de ICT-afdeling bij Sirris.

Het event  heeft plaats op 18 september bij Sirris in Zwijnaarde en is open voor het publiek om 11u15. Deelname is gratis, inschrijven is vereist via https://tokyoap2.ugent.be/eventManager/events/tiii.