Joey Bosmans

Het Sirris Coating Lab kocht recent een TQC Scrub Abrasion and Washability Tester aan. Met deze machine kunnen een schrob- en wasbaarheidstest uitgevoerd worden op gecoate oppervlakken.

Patrick Cosemans

Bent u betrokken in activiteiten waarbij dunne films op poreuze oppervlakken of structuren met een hoge aspectratio essentieel zijn? Mis dan zeker op 10 februari volgend, door imec georganiseerd event niet! Hoe conformeel coaten met behulp van verschillende dunne-filmdepositietechnologieën, zowel vacuüm als in atmosferische condities, is het onderwerp van deze themanamiddag.

Philippe Brunain

De twee Sirris-vestigingen in Diepenbeek namen deel aan Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober. Bezoekers konden er op ontdekkingstocht door de nieuwe infrastructuur voor coating, precisieproductie en automatisering en maakten er kennis met tal van inspirerende toepassingen die ermee mogelijk zijn.

Heidi Van den Rul

Op 30 september vindt op onze site in Diepenbeek de vijfde roadshow rond smart coatings plaats. Er wordt niet enkel stilgestaan bij verschillende populaire functionele coatings, maar ook een bezoek georganiseerd aan onze smart-coating-infrastructuur.

Heidi Van den Rul

Op 12 april stelde Sirris haar gloednieuwe infrastructuur voor smart coating aan het publiek voor: het Smart Coating Application Lab in Diepenbeek kreeg er een spuitcabine en teach-by-demonstration-robot bij. Experts van het lab gaven de 150 aanwezigen livedemonstraties van diverse functionaliteiten van de robot.