Werkatelier Materia Nova

Bezoek het werkatelier Materia Nova met pitches van ondernemers die nieuwe materialen en technieken presenteren voor het gebruik van plastics, composieten en elastomeren en op zoek zijn naar partners voor ontwikkeling en marktintroductie. Sirris houdt er een pitch over innovatieve kunststoffen. 

Limburg & Co biedt tijdens deze themadag bedrijven de mogelijkheid om nieuwe ideeën op te doen, die kunnen leiden tot de start van de ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen. In het programma staan nieuwe grondstoffen, materialen en productietechnieken bij het gebruik van plastics, composieten en elastomeren centraal. 

Bent u op zoek naar verbetering van de performance van uw producten en/of naar nieuwe klanten? Limburg & Co biedt u een podium om met experts, toeleveranciers, verwerkers, producenten en collega's kennis te delen en over te dragen die mogelijk leidt tot nieuwe producten in bestaande of nieuwe toepassingen.

Hilde Krikor van Sirris houdt een pitch over innovatieve kunststoffen: Een overzicht van de mogelijkheden voor de industrie.

Klik hier voor het volledige programma. 

Het werkatelier vindt plaats op 3 december (15.00-20.00 uur) op Brightlands Chemelot Campus te Sittard-Geleen.

Deelnemen is gratis maar men dient zich vooraf in te schrijven via de website http://limburgenco.nl

Het aantal deelnemers is beperkt.

Tags: