White paper rond hoogkwalitatieve oppervlakteafwerking nu beschikbaar

Succesvol concurreren op wereldniveau vraagt om een combinatie van een aantal unieke voordelen en weten hoe boven de rest uit te steken. Precisieproductie biedt u deze mogelijkheid. Tezelfdertijd stellen zich enkele uitdagingen op het vlak van machines, sturing en gereedschap. We identificeerden zes domeinen waarin een bedrijf het verschil kan maken en gaan hier dieper op in in zes white papers. De tweede publicatie, deze keer rond het realiseren van een hoogkwalitatieve oppervlakteafwerking, kan u nu downloaden!

Een brede bevraging van Sirris in de Belgische industrie, OEM en Tier 1- en Tier 2-onderaannemers identificeerde zes domeinen met opportuniteiten om in uit te blinken binnen precisieproductie. Het tweede domein waarop we in een tweede white paper dieper ingaan, is de realisatie van een oppervlakteafwerking van hoge kwaliteit.

Dankzij state-of-the-art gereedschappen voor een kwalitatief hoogstaande oppervlaktenabewerking en innovatieve finiseertechnologie kan een oppervlakteruwheid met een nanometerprecisie worden bereikt. Dit terwijl de doorlooptijden en productiekosten lager liggen. Automatisering met robot ondersteund polijsten kan doorlooptijden met de helft doen dalen.

Meer lezen over de realisatie van hoogkwalitatieve oppervlakteafwerking? Download onze tweede white paper rond precisieproductie!

Sign up to receive the white papers

Tags: