De medische sector kan rekenen op onze technologische kennis

In de industrie van de medische technologieën is tijd meer dan ooit een cruciale succesfactor geworden. De tijd tussen het eerste idee en de uiteindelijke go-to-market wordt steeds korter. Daarnaast wordt de gezondheidszorg ook steeds technischer. Om een antwoord te bieden aan die twee tendensen stelt Sirris haar technologische expertise - aangepast aan de medische sector - ter beschikking.

Met onze Fast Response Engineering Services for Healthcare biedt Sirris u een waaier aan expertise en kennis van de nieuwste technologieën en producten. Van bij het prille begin helpen wij u focussen op industrialisatie, en we garanderen hierbij dat de doorlooptijd van basisconcept over volledig functioneel proof of concept tot industrialisatie minimaal blijft. Zo bespaart u niet alleen tijd en geld, het concurrentievermogen van uw producten en uw bedrijf vergroten ook.

Onze sterktes, uw voordeel!

Sirris heeft 8 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van en geïnvesteerd in een technologieplatform om de Medtech-activiteiten in België te ondersteunen, ontwikkelen en versnellen. We beschikken nu over een 'technologische tool' voor start-ups, spin-offs en bedrijven die zich bezighouden met innovatie en ontwikkeling. U kunt bij ons rekenen op een geïntegreerde technische dienst gewijd aan de gezondheidszorg, van bij het begin gericht op het ontwikkelen van een degelijke visie op uw product, ons team van ingenieurs die de medische omgeving en haar regels begrijpen, en een ecosysteem van leveranciers, partners, academische laboratoria. In onze hightech infrastructuur maken we gebruik van productietools en prototypingtools van wereldklasse.

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

U kunt kennismaken met onze nieuwe mogelijkheden om uw Medtech-project te versnellen via een webinar en een virtuele rondleiding op 23 september. In dit webinar komt u te weten hoe wij ons innovatie- en ontwikkelingsproces aanwenden om uw project op de snelst mogelijke manier te ondersteunen. We illustreren dit aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden over microfluïdische systemen. We eindigen het webinar met een virtuele rondleiding in onze labo’s met unieke machines en technologieplatforms.

Onze vinger aan de pols!

Om ons aanbod beter bekend te maken in de sector en om zelf poolshoogte te nemen, zullen onze experts aanwezig zijn op de wereldvakbeurs MEDICA in Düsseldorf, van 15 tot 18 november 2021, waarop de volledige MedTech-sector samenkomt. Ervaar hightech-producten, ontmoet wereldmarktleiders, hidden champions en start-ups of bezoek de topforums en conferenties!

Wilt u meer info over ons aanbod of hebt u een specifieke vraag? Klik dan hier!