Digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0 - What’s Up, What’s Next?

Benieuwd naar ‘what’s up’ en ‘what’s next’ rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0? En naar wat u van #industriepartnerschap mag verwachten rond die thema’s? Neem dan deel aan ons online evenement en leer rechtstreeks van industriële voorlopers, zowel bedrijven als experts van verschillende sectoren op 10 juni 2021!

Uw bedrijf slimmer en veiliger maken, maar ook circulair of klimaatneutraal. Kortom: futureproof. U wilt er werk van maken, maar hoe pakt u het aan? Om u daarbij te helpen en u een innovatieboost te geven, bundelden 17 Vlaamse innovatiepartners, waaronder Sirris, vorig jaar, met de steun van VLAIO, hun expertise in #industriepartnerschap. Via het event op 10 juni én het #industriepartnerschap leert u wat u moet weten over digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0, rechtstreeks van industriële voorlopers. Ons doel? Zo veel mogelijk kruisbestuiving en schaalvoordeel tussen sectoren en toepassingsgebieden.

Wat staat er op het programma?

Getuigenissen! Heel veel getuigenissen, van experts die elke dag bedrijven helpen innoveren, maar vooral ook van innoverende bedrijven zelf. Zowel kleine als grote bedrijven uit diverse sectoren komen aan het woord. Niemand beter dan zij kunnen toelichten welke innovatiestappen ze hebben gezet, hoe ze dat hebben gedaan en met welk resultaat. Kom dus zeker uw licht opsteken!

Lees het volledig programma en schrijf u in via deze link.