Eerste EPERC Internationale Conferentie 'Pressure Equipment Innovation and Safety'

Om de competitiviteit van de Europese drukapparatuurindustrie te ondersteunen lanceert de European Pressure Equipment Research Council (EPERC) zijn eerste internationale conferentie rond innovatie en veiligheid in drukapparatuur. De conferentie vindt plaats in Rome, van 1 tot 3 april.

Wat zijn de hiaten en noden in de sectoren rond drukapparatuur, in het bijzonder rond de thema’s 'hernieuwbaar', ‘ innovatie' en 'veiligheid'? Hoe nieuwe technologieën betrekken in ontwerp, productie, en inspectie van deze drukapparatuur? Wat is de achtergrond van de verschillen met andere internationale codes en praktijken? Hoe de Europese sector voor drukapparatuur ondersteunen rond deze nieuwe noden?

De conferentie belooft een buitengewoon, internationaal forum te worden voor deelnemers om de stakeholders van deze geavanceerde industrie te ontmoeten en van ideeën te wisselen. Het event zal het platform zijn voor meer dan 50 presentaties en een uitgebreide paneldiscussie.

Alle spelers uit de sector zijn welkom op deze internationale conferentie, georganiseerd in samenwerking met INAIL. Meer info rond programma en registratie vindt u op de website.

Sirris is operating agent voor EPERC en rechtstreeks betrokken bij de activiteiten. Contacteer ons voor meer informatie.

(Bron foto bovenaan @ Dreamstime)