Advanced Manufacturing

Wil u bijblijven met de laatste industriële ontwikkelingen en evolueren naar een toekomstgerichte onderneming, dan moeten ook uw productieprocessen up-to-date blijven. Om het enorme potentieel te verkennen, en zelf ‘Factory of the Future’ te worden, kunt u rekenen op het Sirris’ netwerk van ingenieurs en onze hightech infrastructuur.

Additive Manufacturing (AM), beter bekend als 3D-printing, maakte de laatste jaren een opmars in de bedrijfswereld. AM vereenvoudigt namelijk de productie van complexe, materiaalefficiënte en lichtere onderdelen en optimaliseert flowtoepassingen. Bovendien is het design volledig af te stellen op uw technische noden. Bij Sirris vormen we de brug tussen technologie en industrie en begeleiden we iedereen die stappen wil zetten richting Additive Manufacturing: van haalbaarheidsstudie tot integratie van AM-technologie in uw productieomgeving.

Geminiaturiseerde onderdelen, microgestructureerde oppervlakken, ingebedde microsensoren: microfabricatie opent voor bedrijven tal van nieuwe mogelijkheden om zich te onderscheiden en competitief sterker te staan.

Nieuwe producten met innovatieve eigenschappen en strenge performantiecriteria vereisen steeds preciezere componenten. Productnauwkeurigheid wordt dus steeds belangrijker, maar de productiekosten mogen niet oplopen. Hoe bewaart u het evenwicht?

 

 

Made Different

Hoe wordt uw bedrijf een ‘Factory of the Future’? Alle informatie vindt u op de Made Different website.
Neem vrijblijvend contact op met onze advanced manufacturing-experts. We komen bij u langs om uw mogelijkheden in kaart te brengen.