Neem deel aan Zelflerend Netwerk Lasrobots - lasmallen - werkvoorbereiding

Overweegt u laswerk (gedeeltelijk) te automatiseren binnen uw bedrijf? Wilt u kennis delen, ervaringen uitwisselen en zo leren van andere bedrijven? Wilt u weten hoe anderen het verschil maken, hun toekomst zeker stellen? Dat kan! In het kader van het project Autolas zetten Sirris, BIL en Agoria een zelflerend netwerk op.

Het Zelflerend Netwerk Lasrobots - lasmallen - werkvoorbereiding is een samenwerking, waarbij ervaringen en ideeën worden uitgewisseld en zo vertrouwen gecreëerd, waardoor de deelnemende bedrijven uit elkaars ervaringen leren en zo sneller kunnen groeien.

Drie sessies

Het netwerk bestaat uit drie sessies die zullen plaatsvinden tussen januari en april 2019. De inhoud van deze sessies bestaat uit de voorstelling van cases of een uiteenzetting over een specifiek topic rond lasautomatisatie. Daarnaast ook de bespreking van de case en toepassing van de gedeelde expertise met de groep: hoe ver staan de projecten binnen de deelnemende beschrijven? Wat zijn (on)verwachte moeilijkheden? Hoe kunnen ze worden opgelost? Wanneer mogelijk vindt ook een bezoek plaats van het gastbedrijf.

De te bespreken topics zullen tijdens de eerste sessie geïdentificeerd worden.

Voordelen

Welke extra's biedt zo'n samenwerkingsverband of ervaringsplatform u?

  • Nauwere contacten die diepgaande discussies mogelijk maken
  • Uw thema’s en specifieke vragen komen uitvoerig aan bod
  • Anderen herkennen uw zorgen en problemen en samen werkt u daaraan
  • Ondersteuning door een moderator/expert

Inhoud van het partnerschap

  • Een gesloten groep van 10-15 bedrijven, waarbij de sessies zo veel mogelijk bij deelnemende bedrijven zullen plaatsvinden.
  • Een intake-gesprek (telefoongesprek van 15 min) kan georganiseerd worden om de verwachtingen van de bedrijven na te gaan.
  • Eén medewerker moet de vier sessies bijwonen. U kunt ervoor kiezen extra collega’s extra af te vaardigen in functie van de besproken topic.
  • U krijgt de kans om uw werkgroep binnen het bedrijf een case te laten bestuderen, gevolgd door feedback en verbeterideeën.
  • De verkregen en gedeelde informatie is vertrouwelijk.

Interesse? Meer info vindt u op de website van BIL. De deadline voor inschrijving is 30 november.