Ontdek de mogelijkheden van data-innovatie en AI voor uw bedrijf!

Zit er zakelijk potentieel in uw data? Is uw idee rond data-innovatie haalbaar? Kan AI van pas komen bij een specifieke zakelijke uitdaging waarmee u geconfronteerd wordt? En welke technologie is het meest geschikt om die uitdagingen aan te pakken? Onze experts in data-innovatie en AI kunnen al uw vragen beantwoorden.

Artificiële intelligentie (AI) leidt tot drastische veranderingen in elke bedrijfstak. AI biedt een waaier aan nieuwe mogelijkheden en kansen, ook voor kmo's. Denk maar aan product- en klantprofiling, monitoring van machineprestaties, en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Analyseren hoe uw bedrijf baat kan hebben bij AI is dan ook niet onbelangrijk. Door de kracht van data optimaal te benutten, kunt u:

  • uw product, proces of dienst innoveren op basis van de beschikbare data in uw bedrijf
  • uw processen, diensten of producten toekomstbestendig maken en uw concurrentiekracht vergroten

Aan de slag met AI

Onze 20 data- en AI-experts staan voor u klaar met de nodige inspiratie, adviezen en ondersteuning. Zelfs als uw dataproject nog in de kinderschoenen staat, kunnen ze u helpen uw zakelijke doelen te bereiken met AI – in welke sector of niche u ook actief bent. U kunt rekenen op hun volledige ondersteuning tijdens de implementatie van uw project, tot en met de realisatie van de proof-of-concept. Of neem deel aan een van de vele evenementen die we elk jaar organiseren – live of online.

Eerste kennismaking met AI?

Is AI nog een vaag begrip voor u? Schrijf u in voor ons introductiewebinar 'Begrijpen wat artificiële intelligentie (AI) precies is' op 14 september. Daarin verkennen we de mogelijkheden van AI en overlopen we de verschillende stappen van een AI-project. De focus ligt op de zaken waarmee rekening gehouden moet worden om het project te doen slagen.

Uw kennis over AI uitdiepen?

Wilt u met data science en AI specifieke bedrijfsuitdagingen aanpakken, maar weet u niet goed waar te beginnen? Schrijf u dan in voor onze Mastercourse 'Data-innovatie beyond the hype'. De mastercourse omvat praktische en sectorgerichte modules over datagedreven innovatie en AI om uw bedrijf wegwijs te maken in alles wat met data te maken heeft. Door middel van intensieve webinars, opleidingen en workshops wordt tijdens de cursus dieper ingegaan op de noodzaak voor bedrijven om hun producten, diensten of technologie te innoveren aan de hand van data. Tijdens de cursus wordt u door de verschillende stappen in het data-analyseproces geleid en verwerft u interessante inzichten op maat over hoe data science u kan helpen om specifieke doelen te bereiken.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze webpagina!