Ontmoet Europese koplopers in Advanced Manufacturing

Zoals u misschien wel weet, liggen Sirris en Agoria aan de basis van de 'Made Different'-methodologie die bedrijven helpt om alle kansen van Industrie 4.0 te grijpen. Het resultaat is dat er in ons land inmiddels al 42 Factories of the Future zijn. Maar waar staan we op Europees niveau? Wie zijn de Europese Industrie 4.0-kampioenen? Kom het te weten op 22 april tijdens een online internationaal event.

Het ADMA-project (European ADvanced MAnufacturing Support Centre) heeft tot doel Europese kmo’s te helpen bij hun transformatie tot fabriek van de toekomst. Tijdens dit ADMA-event kunt u ontdekken welke resultaten het project tot dusver heeft opgeleverd op Europees niveau. Daarnaast zullen 15 Europese kmo's hun 'best practices' met u delen aan de hand van inspirerende video-testimonials.

European Advanced Manufacturing Support Centre

Op basis van de door Sirris en Agoria ontwikkelde methodologie heeft de Europese Commissie de aanzet gegeven tot de oprichting van een 'European Advanced Manufacturing Support Centre'. Dit centrum heeft tot doel de Europese kmo's te helpen bij de uitwerking en implementatie van de meest geavanceerde productieoplossingen en van de beste digitale en sociale innovatiestrategieën. Aan de hand daarvan kunnen ze zich omvormen tot fabrieken van de toekomst met concurrentiële, moderne en duurzame productie.

Waarom deelnemen

  • Ontdek hoe u als Belgische en Europese kmo de transformatie van uw bedrijf kunt starten of voortzetten.
  • Leer de ADMA-methodologie kennen, die ondersteuning biedt voor de specifieke behoeften van kmo's, te leren kennen.
  • Luister naar de getuigenissen en 'best practices' van Europese kmo's die de kansen die de ADMA-methodologie biedt, hebben aangegrepen.

Interesse? Het programma en de mogelijkheid om in te schrijven voor het ADMA-event op 22 april vindt u hier.