Passen wij bij elkaar?

Uw passie en Sirris zijn misschien wel de perfecte match! Sirris is voortdurend op zoek naar nieuw talent om haar rangen te versterken. Momenteel zijn we op zoek naar verschillende specifieke profielen voor verschillende afdelingen. 

Net zoals onze industrie investeert ook Sirris continu in nieuwe toepassingen en domeinen, om steeds een stapje voor te blijven en zo onze bedrijven te helpen. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe krachten, mensen gepassioneerd door technologie en innovatie, die met kennis en ervaring de Belgische bedrijven van de technologische sector vooruit willen helpen. 

Together we turn innovation into success 

Werken bij Sirris is samenwerken in multidisciplinaire en flexibele teams. We innoveren in nauw overleg met onze bedrijven in een sterk en uitgebreid netwerk van kenniscentra en universiteiten, op nationaal en internationaal niveau.  

Bij Sirris willen we grenzen verleggen door nieuwe domeinen te verkennen en steeds weer concrete technologische oplossingen voor bedrijven te ontwikkelen. Onze missie is onze bedrijven helpen de juiste technologische keuzes te maken voor een duurzame economische groei. We werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de hele technologische industrie vooruit te helpen, competitiever en futureproof te maken. 

Medewerkers aan het woord

Wat bij Sirris werken betekent, vroegen we aan Data Innovation Project Manager Caroline en Senior Project Manager Micro Products Denis:

"Sirris is uniek, ik heb gestudeerd in Frankrijk en Duitsland en gewerkt in Europese context, en heb nergens een equivalent van Sirris gezien." (Caroline Mair)


"Het merendeel van wat ik weet, heb ik bij Sirris geleerd. Al mijn collega’s zijn stuk voor stuk zeer competente mensen die graag hun kennis delen. Ik hoop hier nog heel lang te kunnen werken."
(Denis Vandormael)

Is dit uw profiel?

Momenteel is Sirris op zoek naar verschillende specifieke profielen. Zo heeft onze afdeling Mechatronica dringend nood aan een Program Manager Mechatronics, een Senior Engineer Intelligent Machines en een Internet of Things (IoT) Engineer Smart Products. 

Een overzicht van al onze vacatures vindt u hier.

Interesse om aan ons Sirris-verhaal deel te nemen, maar u beantwoordt niet onmiddellijk aan een van de gezochte profielen? Geen nood, spontaan solliciteren mag altijd!