In primeur, de allereerste TechStack Belgium Open Space!

Open en vrij met uw peers discussiëren over allerlei stacks… Dat kan binnenkort op de allereerste TechStack Belgium Open Space!

Ideeën voor het bouwen en uitbaten van digitale diensten, zoals SaaS-producten en online market places, u bent er vast ook naar op zoek. Microservices, graphql, react, lambda functions… het digitale technologielandschap boomt de laatste jaren enorm. Vandaag kan je met een klein team apps bouwen die de wereld veroveren. In theorie tenminste. Wat gebeurt er in de praktijk? Wie gebruikt al die nieuwigheden, of gaat het vooral om een hype?

Realiteit achter buzzwords

Om hierop een antwoord  te bieden, organiseert Sirris de allereerste TechStack Belgium Open Space, wat staat voor een hele namiddag sparren met peer developers over topics die u zelf heeft aangebracht. Als deelnemer bepaalt u immers mee de inhoud. U geeft bij uw inschrijving verschillende onderwerpen (technisch, organisatorisch... ) gelinkt aan het bouwen van digitale diensten op. Enkele dagen voor het evenement kunt u dan stemmen op die topics waarvan u meer wil weten.

A la carte

Hoe verloopt zo’n sessie concreet? Verwacht u aan een combinatie van klassieke presentaties en een open space met break-outrooms. Als intro krijgt u in avant-premiere de resultaten van de eerste TechStack Belgium survey. Daarna volgt het interactieve luik: in verschillende breakouts kunt u met andere deelnemers discussiëren volgens het format van de welbekende Open Space Technology.

Een ideale gelegenheid om vrijuit te praten, ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen… Welke stacks gebruiken anderen? Wat zijn de pijnpunten? Welke trends houdt u best in het oog? De vragen zijn legio.

De eerste TechStack Belgium Open Space vindt plaats op 20 mei 2021.
Interesse? Kom mee out of the box denken en schrijf u nu in!

 


#industriepartnerschap #sterkondernemen

Tags: