Inspiratie rond technologie & innovatie

Onze experts volgen voor u de nieuwste technologie- en markttrends op de voet. Zij delen de meest relevante evoluties, ideeën en businesscases met u in blogberichten, uitgebreide artikels en seminaries. Dankzij deze ‘technologiewacht’ bent u altijd mee met wat er leeft en van belang is voor uw sector.

Op de hoogte blijven?

Volg onze blog! Dagelijks selecteren we voor u het meest relevante technologische nieuws en boeiende trends. Die info gieten we in korte blogartikels.

Abonneer u op onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een overzicht van alle recent gepubliceerde artikels in het domein dat u het meest interesseert.

Meer weten?

Raadpleeg onze online technologiebibliotheek! Techniline is dé referentie voor de industriële ‘technology watch’ in België. Op deze website vindt u meer diepgaande, wetenschappelijk relevante artikels terug over nieuwe en toekomstige technologieën.

Investeren in kennis?

Neem deel aan een van onze seminaries of opleidingen. U krijgt er meer inzicht en onmiddellijk bruikbare informatie over actuele en toekomstige thema’s. Onze deskundigen helpen u bovendien graag verder met uw concrete vragen.

Raadpleeg onze evenementenkalender.