Onze diensten

Met onze diensten willen we bedrijven gericht helpen de overstap te maken van technologische knowhow naar vermarktbare innovatie. Met meer dan 60 jaar ervaring, expertise uit het veld, praktische hulp en informatie op maat helpt Sirris u vooruit.

  • Onze technologie-experts helpen u vooruit met concrete oplossingen. Ze zoeken met u naar antwoorden op specifieke technologische vraagstukken. Of denken met u mee vanaf een pril innovatief idee tot afgewerkt product. Wij helpen u eveneens bij het realiseren van uw innovatietraject.

  • Hoe maakbaar of haalbaar is een idee? Bij Sirris gaan we verder dan louter advies. Alle innovatieve oplossingen die we samen met u uitwerken, testen we voor (of samen met) u uit in een industriële omgeving. Dankzij onze hightech infrastructuur weet u met zekerheid waar u aan toe bent.
  • Onze experts volgen voor u de nieuwste technologie- en markttrends op de voet. Zij delen de meest relevante evoluties, ideeën en businesscases met u in blogberichten, uitgebreide artikels en seminaries. Dankzij deze ‘technologiewacht’ bent u altijd mee met wat er leeft en van belang is voor uw sector.