Sirris toetst betrouwbaarheid van materiaalcertificaten af

De testlabo’s van Sirris doen een onderzoek naar de betrouwbaarheid van materiaalcertificaten die bij metalen meegeleverd worden. Wilt u weten hoe betrouwbaar uw certificaat is? Stuur ons een metaalsample met materiaalcertificaat en wij onderzoeken gratis de chemische samenstelling of treksterkte van uw sample!

Het certificaat dat meegeleverd wordt met materialen moet u zekerheid en traceerbaarheid bieden. Sirris wil onderzoeken in welke mate dit ook effectief het geval is.

Hiervoor rekenen we op uw medewerking. Heeft u een metaalsample met leverancierscertificaat liggen?

  • Mail ons de metaalsoort en afmetingen van uw sample, met leverancierscertificaat en een vermelding van de test die u wil laten uitvoeren.
  • Als het sample geschikt is voor de test voeren we gratis een GDOES-analyse of trekproef uit en checken we of uw sample voldoet aan het certificaat.
  • De resultaten van uw ingestuurde monster krijgt u achteraf toegestuurd.
  • Over de resultaten van het volledige onderzoek zal uitsluitend anoniem worden gecommuniceerd. De privacy van uw bedrijf en leverancier zullen hierbij in acht genomen worden.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in ons geaccrediteerd en onafhankelijk metaallabo, dat niet alleen gespecialiseerd is in materiaal- en producttesten, maar u ook kan adviseren om met de resultaten aan de slag te gaan. Meer info over onze testlabo's vindt u hier.

Tags: