Wat kan de 'Sirris Product Development Hub’ voor u betekenen?

Op 23 oktober is het zover: Sirris opent haar gloednieuwe ‘Product Development Hub’ in haar Luikse vestiging. Kom alvast in avant-première kennis maken met onze hightech infrastructuur en wat onze nieuwe hub voor u kan betekenen!

Met dit unieke technologische ontmoetingspunt, bestaande uit zes labo's die samenwerken, willen we bedrijven nog beter helpen en begeleiden bij het ontwerpen van lichte, geminiaturiseerde en slimme producten, zodat ze snel beschikken over proofs-of-concept en prototypes, klaar voor industrialisering.

De geavanceerde infrastructuur van de hub omvat onder meer ultrasoon spuitgieten, next-gen procesmonitoringsystemen voor spuitgietapplicaties, een interactieve cobot voor de productie van kunststoffen en hybride materialen, gemengde realiteit ter ondersteuning van productieproces en assemblage, micro-3D-printen en micro-assemblage, slimme monitoring voor de kwaliteitscontrole van kunststof multicomponentsystemen, smart room, ... 

Nieuwsgierig? Ontdek het volledige programma in onze agenda en schrijf u in voor de officiële opening van onze 'Product Development Hub’!

Wenst u meer te weten over de Hub, neem dan zeker een kijkje op volgende webpagina.