Wordt een job bij Sirris uw nieuwe uitdaging?

Sirris is voortdurend op zoek naar nieuw talent om haar rangen te versterken. Momenteel zijn we op zoek naar een tiental specifieke profielen voor verschillende afdelingen. 

Net zoals onze industrie investeert ook Sirris continu in nieuwe toepassingen en domeinen, om steeds een stapje voor te blijven en zo onze bedrijven te helpen. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, zijn wij op zoek naar nieuw talent, mensen gepassioneerd door technologie en innovatie, met als doel de Belgische bedrijven van de technologische sector vooruit te helpen. 

Together we turn innovation into success 

Werken bij Sirris is samenwerken in multidisciplinaire en flexibele teams. We innoveren in nauw overleg met onze bedrijven in een sterk en uitgebreid netwerk van kenniscentra en universiteiten, op nationaal en internationaal niveau.  

Bij Sirris willen we grenzen verleggen door nieuwe domeinen te verkennen en steeds weer concrete technologische oplossingen voor bedrijven te ontwikkelen. Onze missie is onze bedrijven helpen de juiste technologische keuzes te maken voor een duurzame economische groei. We werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de hele technologische industrie vooruit te helpen, competitiever en futureproof te maken. 

Werken bij Sirris in de praktijk

Hoort u het liever van onze mensen zelf? 

"Wat ik leuk vind aan Sirris, is het continue innovatieonderzoek, waardoor er nooit sprake is van een dagelijkse sleur. Een typische werkdag beschrijven? Onmogelijk! Dat is voor mij het dna van Sirris! De essentie zit hem in samen-werken, om samen tot een eindresultaat te komen waarin de inbreng van iedereen zichtbaar is." (Stefan Milis) 

"Het belangrijkste bij Sirris is graag communiceren en relaties aanknopen, want het potentieel van toepassingen van ideeën bij de bedrijven is enorm! Dankzij de kennis die Sirris bijdraagt, kan een klant echt een eind verder geraken." (Benjamin Denayer) 

Welke profielen zoeken wij?

Momenteel is Sirris op zoek naar een tiental specifieke profielen. Zo heeft onze afdeling Mechatronica dringend nood aan een Program Manager Mechatronics, een Senior Engineer Intelligent Machines, een Internet of Things (IoT) Engineer Smart Products en een R&D Engineer Intelligent Products. 

Een overzicht van al onze vacatures vindt u hier.

Interesse om aan ons Sirris-verhaal deel te nemen, maar u beantwoordt niet onmiddellijk aan een van de gezochte profielen? Geen nood, spontaan solliciteren mag altijd!